Speedminton® po svetu

Ideja za „Speedminton®“ se je rodila v Berlinu (Kreuzberg). Na začetku je nekaj ljudi igralo v lokalnih parkih. Toda samo v nekaj letih so ljudje po vsem svetu pričeli igrati in tako vzljubili Speedminton®. Danes se Speedminton® igra na vseh 5-ih kontinentih. V letu 2013 se se na 2 svetovnem prvenstvu ISBO Speedminton® pomerili igralci iz 52-ih držav.

[WWW.SPEEDMINTON.COM]

Speedminton® - Original

Speedminton® se kot podjetje zaveda dolžnosti do družbe. Kot delodajalec in izvajalec prisega na pošten odnos do zaposlenih, ter visoko kavostne in okolju prijazne izdelke. Visoko kakovostni Speedminton® izdelki, kot tudi proizvodni proces, dosegajo REACH standarde, kar je bilo potrjeno tudi s strani večih neodvisnih inštitutov.

Glavni izdelek - Speeder® Made in Germany:

Svetovno patentirana žogica se imenuje Speeder®. Te so edine speed badminton žogice, ki niso narejene na Kitajskem, temveč 100% izdelane v Nemčiji (Sachsen) in so izdelane iz visoko kvalitetne Švicarske sintetike in ostalih materialov, ki se lahko reciklirajo. Speeder® je tudi endina žogica s certifikatom ISBO-ja in je edina, ki se sme uporabljati na ICO tekmovanjih po celem svetu.

Zaradi svoje valovite oblike se Speeder® vrti, medtem ko se giblje skozi zrak. Rezultat: odporna na veter in zelo natančna! Le Speedminton® Speeder® vam omogoča, da igrate v temi. Z uporabo Speedlight-ov in NIGHT Speeder®-ja, se lahko v temi zabavate do 3 ure.

Per Hjalmarson, zmagovalec svetovnega in evropskega prvenstva:
"Speedminton® Speeder® je edina speed ​​badminton žogica, ki preživi celo moj 250 km/h močan udarec!"“

Rene Lewicki , ICO - predsednik:
"Speedminton® Speeder® je edini narejen izven Kitajske. S tem, da je narejen v Evropi, pa ji daje edinstveno kakovost in privlačnost."

Loparji

Zaradi nenehnih izboljšav, dolgoletnih izkušenj, lastnega postopka nadzora kakovosti v proizvodnji in uporabi odobrenih kakovostnih materialov, je zagotovljeno, da nudimo le najboljše loparje za ta hiter in razburljiv šport.

Zaradi pogostega testiranja naših izdelkov, garantiramo, da se izdelovano opreme uporabljajo le materiali z EU certifikatom. Naš osebni nadzor kakovosti v proizvodnji na Kitajskem zagotavlja pravične delovne pogoje in okolju prijazno proizvodnjo. Vse to so razlogi, da več kot 90% vseh mednarodnih profesionalnih igralcev zaupa Speedminton® opremi.

Izberite kakovost, ko gre za športno opremo in se pridružite 10 milijona kupcem po vsem svetu, ki za igranje najhitrejše in najbolj zabavne igre z loparji na svetu, že uporabljajo in zaupajo naši opremi.