Kaj je Speedminton®

 

"Ferrari med športi z loparji."   (T-Online)                                        

"Adijo ptice, prihaja Speedminton" (New York Times)

 

Speedminton® je vodilna znamka na področju opreme za Krosminton. Krosminton (v preteklosti poznan kot Speed badminton) združuje najboljše iz tenisa, squasha in badmintona v igro, ki jo lahko igrate kjerkoli in kadarkoli!

Igrišče za igro lahko takoj postavite, ob tem pa seveda ne potrebujete mreže; Igrišče je sestavljeno iz dveh polj velikosti 5,5 x 5,5 metra z razdaljo med njima 12,8 metra. Speeder® je dizajniran tako, da omogoča igranje v dvorani ali zunaj. Z razliko od perjanke, ki se uporablja za igranje badmintona je krajši, težji in ožji. Njegov let v vetru je bistveno bolj stabilen, odporen je na vodo in se z uporabo nočne lučke (Speedlight) sveti v temi.

Krosminton je je zelo preprost za učenje in že po nekaj udarcih, boste z lahkoto odigrali nekaj izmenjav

Rekreativno ga lahko igramo na plaži, vrtu, parku, na parkirišču ali na kakšnem drugem večjem mestu zunaj. Za vse tiste, ki pa si želijo igrati tekme, pa smo izdelali prenosno igrišče (Easy court), ki ga je zelo preprosto postaviti. 2 kvadrata dolžine 5,5m in z razdaljo med njima 12,8m boste lahko namestili v nekaj minutah. Upoštevajte navodila za igranje in pričnite s prvo tekmo.

Igra omogoča veliko užitkov mladim in starim in jo lahko igrate posamezno ali v parih.

Naj bo plaža, park ali nekaj drugega…. Pojdi ven in prični z igranjem Krosmintona!